Praktiske oplysninger

Lad os vide, i god tid, hvilken færge I ankommer med, således at vi er der til at modtage Jer og låse op. I højsæsonen er det en god ide at booke færge i god tid.

Medbring selv Viskestykker, karklude og håndklæder

Elmåleren aflæses ved ankomst og igen ved afgang. Beløbet udregnes efter dagspris hos Energi Fyn + transport og afgifter. Dette beløb kan afregnes på stedet, eller snarest indbetales på nedenstående konto nr. 

De svingende energipriser vi har i øjeblikket, tvinger os desværre til at benytte denne metode. Så snart der er mere ro på energipriserne, vil vi gå tilbage til fast pris pr. KWh.

Betaling til konto nr. 0828 8015771500

Hvis lejer ikke ønsker selv at gøre rent, betales 500,00 ind på samme konto.

Dagrenovation kan enten lægges i skraldespanden udenfor, ellers er der mulighed for at komme af med det på containerpladsen i (Brændbart) ved færgehavnen på Avernak.

Ved ulykke eller alvorlig sygdom kontaktes alarmcentralen på 112. Her vil der automatisk sendes besked til øens akutgruppe, som snarest vil komme til hjælp, indtil ambulance eller helikopter kan komme frem. Der findes hjertestarter flere steder på øen, og både Spine-board og hjertestarter findes ved indgangen til Korshavn forsamlingshus.

Vi kan, ud over tlf.  også træffes på mail: info@korshavn-forsamlingshus.dk 

Vi ønsker Jer velkommen og god fornøjelse med opholdet i vores dejlige gamle hus.